FC Barcelona - Rayo Vallecano: Fora distraccions

FC Barcelona - Rayo Vallecano: Fora distraccions

20 hores, GolT i Canal+ Liga: El Barça se centra en el Rayo per refermar el liderat de la Lliga Neymar va ser la principal novetat d’una convocatòria sense Xavi, per decisió tècnica

El tram decisiu de totes les competicions ofereix un nou capítol amb un Barça-Rayo Vallecano, corresponent a la 24a jornada de Lliga. L’equip es va classificar dimecres per a la final de la Copa del Rei i dimarts que ve iniciarà l’apassionant eliminatòria de vuitens de Champions contra el Manchester City. Ara, però, toca centrar-se a refermar el liderat de la competició domèstica.

El cos tècnic barcelonista va citar 21 jugadors per rebre el Rayo. Les principals novetats de la convocatòria van ser Puyol i Neymar, que torna després d’un mes allunyat dels terrenys de joc. En canvi, Xavi Hernández, per decisió tècnica, s’unirà a les absències d’Oier, Dos Santos i Cuenca.

Un altre dels al·licients és Leo Messi. L’argentí es troba a un gol d’igualar Di Stéfano (227) i a dos de Raúl (228), el quart i el tercer màxims realitzadors de la història de la Lliga, respectivament.

El Rayo, en zona de descens

El Rayo, per la seva banda, arriba al Camp Nou amb serioses urgències. Tot i la golejada de la jornada anterior contra el Màlaga (4-1), els madrilenys són penúltims de la classificació de la Lliga a quatre punts de la salvació. El seu entrenador, Paco Jémez, reconegut pel seu atreviment i gust pel futbol de toc, recupera Viera i Tito, però perd el lateral Nacho per sanció. El central Gálvez segueix de baixa i, per tant, presentarà una defensa amb novetats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut