FC Barcelona – Manchester City FC: Xip Champions

FC Barcelona – Manchester City FC: Xip Champions

El FC Barcelona aparca la Lliga i mirarà de resoldre una eliminatòria encarada gràcies al 0-2 de l'anada El City necessita un mínim de dos gols per forçar la pròrroga i tres si vol somiar amb la remuntada

El FC Barcelona afronta aquest dimecres un dels partits més importants de la temporada. Rep el Manchester City al Camp Nou en el compromís corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (20.45 hores, Canal Plus). El 0-2 de l’anada és una renda important, però més val no pensar-hi gaire i afrontar el matx com si d’una eliminatòria a partit únic es tractés.

Un dels reptes de l’equip serà aparcar completament els últims resultats negatius a la Lliga. L’1-0 a Valladolid, que ha deixat el liderat a quatre punts, no ha de ser present a la ment dels jugadors aquest dimecres al Camp Nou. Toca canviar el xip. La Lliga de Campions s’ho val.

Per rebre el City Martino ha citat els 23 futbolistes disponibles. Hi són tots menys els lesionats Isaac Cuenca i Jonathan Dos Santos. Abans del partit, el tècnic n’haurà de descartar fins a cinc més.

El conjunt ‘citizen’, per la seva banda, es planta al Camp Nou havent d’arriscar molt més que a l’anada. El 0-2 obliga el conjunt de Manuel Pellegrini a sortir a atacar. Necessita un mínim de dos gols per forçar la pròrroga i tres si vols començar a somiar amb una remuntada que permetria els de Manchester accedir als quarts per primer cop a la seva història.

L’estat anímic dels ‘blue’ és semblant al del Barça: el Wigan va donar la sorpresa i va eliminar el City de la FA Cup diumenge passat (1-2). És hora de recuperar sensacions. Per uns i altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut