FC Barcelona - Granada: No hi ha excusa

FC Barcelona - Granada: No hi ha excusa

16 hores, GolT i Canal+ Liga: El Barça reprèn la seva defensa del liderat a la Lliga contra el Granada L’equip té vuit lesionats: Messi, Valdés, Xavi, Tello, Dani Alves, Jordi Alba, Dos Santos i Afellay

Torna la Lliga en un horari atípic per al Barça. A les 16 hores, rebrà al Camp Nou el Granada. El conjunt blaugrana reprèn la competició després de l’aturada pels compromisos internacionals com a líder, amb tres punts d’avantatge sobre l’Atlètic i sis respecte al Madrid. El panorama, però, ha canviat sensiblement respecte a l’últim partit al camp del Betis. El Barça s’haurà de sobreposar a nombroses i importants baixes. Com deia Martino a la prèvia, sense excuses.

Refer-se de les absències

Les lesions més greus han estat les de dues peces fonamentals en aquest inici de temporada: Messi i Valdés. Tots dos han dit adéu al 2013. Serà, doncs, el torn de José Manuel Pinto a la porteria.

Els altres absents seran Xavi, Tello, Dani Alves, Jordi Alba, Dos Santos i Afellay. La bona notícia en l’entrenament de divendres va ser les altes mèdiques de Cesc i Piqué. Els atacants del filial Dongou i Adama van completar la convocatòria de 18 futbolistes.

Amb tot, el conjunt de Tata Martino intentarà estendre el seu espectacular inici de Lliga: suma dotze victòries i un empat, amb 38 gols a favor i 8 en contra, en 13 jornades.

Visitant incòmode

El rival d’aquesta tarda, el Granada, no ha puntuat mai en les 19 visites anteriors al Camp Nou. Aquesta vegada s’hi presentarà amb la tranquil·litat que li aporta la vuitena posició que ocupa a la classificació. A més, també pot presumir de ser el quart millor equip a domicili de la competició, només per darrere de Barça, Atlètic i Madrid.

Als andalusos els costa marcar (11 gols en 13 jornades), però treuen el màxim profit de les dianes gràcies a la seva solvència defensiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut