FC Barcelona - Getafe: Tarda d’emocions

FC Barcelona - Getafe: Tarda d’emocions

16 h, GolT i Canal+ Liga: El Barça es juga la Lliga el dia en què el Camp Nou homenatjarà Tito Vilanova Se citen equips amb necessitats oposades i diverses absències de pes

El Barça rep aquest dissabte a la tarda el Getafe en el partit corresponent a la 36a jornada del campionat de Lliga. El conjunt blaugrana és el primer dels tres candidats al títol que entra en joc aquest cap de setmana. Té, doncs, una bona oportunitat per posar pressió a l’Atlètic i el Madrid. I és que el Barça necessita que els seus competidors punxin, i ell guanyar-ho tot, per ser campió.

Convocatòria de 18

Gerardo Martino va repetir la mateixa convocatòria que a la jornada anterior a Vila-real. És a dir, hi ha 18 citats, amb les absències de Cuenca, per decisió tècnica, i Valdés, Piqué, Puyol, Alba, Dos Santos i Neymar, per lesió.

El Getafe, per la seva banda, també té quatre baixes importants. Són Lisandro, Pedro León (el seu màxim golejador), Diego Castro i Ciprian. Això sí, l’entrenador Cosmin Contra recupera Alexis, Lago i Lafita. El conjunt madrileny arriba al Camp Nou molt necessitat, ja que es troba només dos punts per sobre del descens.

‘Tito, sempre etern’

Avui l’Estadi retrà el seu comiat a Tito Vilanova. El Club ha previst que aquest sigui un acte compartit entre els jugadors del primer equip i l’afició. Els futbolistes jugaran amb una samarreta blaugrana commemorativa que portarà la inscripció ‘Tito, per sempre etern’ al centre del pit.

Abans que comenci el partit es podrà contemplar un vídeo al marcador de l’Estadi en record de Tito, i en el moment que soni el 'Cant del Barça' es desplegarà un ‘tifo’ amb la col·laboració del públic situat al lateral del Camp Nou. Finalment, Manel Vich donarà pas als instants de silenci en memòria de l’extècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut