FC Barcelona – Getafe: La mirada més esperada

FC Barcelona – Getafe: La mirada més esperada

El Camp Nou acull l’anada dels vuitens de la Copa del Rei amb la gran novetat de Leo Messi Neymar Jr ha causat baixa d'última hora per una gastroenteritis i Xavi l'ha substituït a la convocatòria

Gerardo Martino assegurava dissabte que veia Leo Messi “amb mirada assassina” un cop tornat de l’Argentina. El crac blaugrana, absent contra l’Elx, rebia dimarts l’alta mèdica i podria reaparèixer sobre la gespa aquesta nit, en el partit que enfronta el FC Barcelona amb el Getafe en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei (22 hores, TV3 i Antena 3). La seva és des de fa temps la mirada més esperada al Camp Nou.

Un onze imprevisible

Leo Messi és la gran novetat d’una convocatòria en què falten els descartats Dani Alves i Bartra. Xavi, en principi absent, ha entrat a la llista a última hora, a causa de la gastroenteritis de Neymar Jr. Sigui com sigui, es veurà un onze força diferent del de diumenge. Pinto seguirà sota pals tot i la recuperació de Valdés, i també és probable que Puyol, Mascherano, Adriano o Sergi Roberto, tots suplents l’altre dia, puguin sortir d’inici amb el Getafe. S’espera que Messi tingui minuts, però no se sap si de primeres o entrant des de la banqueta.

Es retroben 17 dies després

El Getafe, per la seva banda, es plantarà al Camp Nou amb tota la seva artilleria. La mateixa, si fa no fa, que la que va causar molts problemes al FC Barcelona durant el primer quart d’hora de l’últim partit oficial del 2013. Aquell dia el FC Barcelona va aixecar un 2-0 advers i va acabar imposant-se per 2-5. Des de llavors han passat només 17 dies. El conjunt madrileny intentarà sortir-ne millor parat i mantenir viva l’eliminatòria fins a la tornada. Dependrà, entre altres coses, de la mirada assassina de Leo Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut