FC Barcelona – Elx: Tornen

FC Barcelona – Elx: Tornen

Els de Gerardo Martino, amb Valdés, Xavi i Neymar Jr, reprenen la Lliga contra l’Elx La victòria de l'Atlètic de Madrid obliga el conjunt blaugrana a guanyar per seguir líder

Avui tornen. Els líders de la Lliga, els jugadors del FC Barcelona, reprenen la competició contra l’Elx en una cita que servirà per obrir el segon tram de la temporada, el que correspon a l’any 2014. El futbol torna amb un somriure per als culers, que veuen com l’equip recupera Víctor Valdés (sis setmanes de baixa), Xavi (absent a Getafe) i Neymar Jr (sancionat) per a la primera cita del nou any al Camp Nou.

Divuit convocats

D’aquesta manera, la infermeria es buida i Martino només ha de lamentar les absències de Messi, Alves, Dos Santos, Afellay i Cuenca i la del sancionat Sergio Busquets, que reapareixerà per al partit de Copa contra el Getafe (dimecres 8, 22 hores) o al Vicente Calderón (dissabte 11, 20 hores). I és que al FC Barcelona l’espera un calendari de traca en un gener en què es començaran a decidir coses tant a la Lliga com a la Copa.

Una qüestió de liderat

La primera és saber si el FC Barcelona, líder durant les últimes 55 jornades de Lliga, podrà seguir ampliant aquest rècord una setmana més. La victòria de l’Atlètic de Madrid a Màlaga (0-1) obliga el conjunt blaugrana a tombar l’Elx al Camp Nou. Si ho fa, viatjarà a territori matalasser amb el ‘goal-average’ a favor.

L’Elx, sense el porter titular

Per part visitant, el tècnic Fran Escribà ha citat un total de 19 jugadors. Torna a la llista el davanter Manu del Moral, lesionat durant els dos últims mesos, mentre que no hi són els sancionats Damián i Coro ni el seu porter titular, Manu Herrera, absent per una lesió al nas. Serà un duel especial per a alguns dels jugadors de l’Elx, com ara Botía o Lombán, amb un passat a Can Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut