FC Barcelona – Atlètic de Madrid: La primera final

FC Barcelona – Atlètic de Madrid: La primera final

El primer i el segon classificat de la Lliga es juguen el primer títol de la temporada L’1-1 del partit d’anada al Calderón deixa la Supercopa d’Espanya absolutament oberta Leo Messi es troba entre els convocats, mentre que Adriano és la principal baixa

Primera nit gran de la temporada al Camp Nou. Barça i Atlètic de Madrid s’enfronten aquesta nit (23 hores, La 1 i TV3) en el partit corresponent a la tornada de la Supercopa d’Espanya, una cita que decidirà el primer campió del curs i que servirà per mesurar forces entre el primer i el segon de la Lliga –això sí, una classificació encara força anecdòtica després de dues jornades. El partit jugat ara fa una setmana al Vicente Calderón va acabar resolent-se amb empat (1-1), cosa que ho deixa tot obert de cara al duel d’aquest dimecres a la nit al Camp Nou.

Messi, OK

Per al matx Tata Martino ha citat un total de 19 jugadors, entre els quals es troba un Leo Messi que va rebre l’alta mèdica aquest dimarts a la tarda. En canvi, no formen part de la llista de convocats Adriano Correia (encara amb molèsties per la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta) i els descartats Oier i Dos Santos. Abans del matx el tècnic culer haurà de descartar un d’aquests 19 jugadors.

L’Atlètic, una amenaça real

Tot i haver tret un bon resultat del Calderón i poder decidir la final a camp propi res apunta a un partit senzill per al Barça. Més aviat s’esperen uns 90 minuts tensos i igualats en què un detall pot decantar la balança cap a un costat o l’altre. L’Atlètic, que va impressionar a Sevilla (1-3) i que aquest diumenge va golejar el Rayo (5-0), arriba més confiat que mai al Camp Nou. I amb l'exblaugrana Villa. Promet ser un partit d’emocions molt fortes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut