FC Barcelona - Athletic Club: Últim tren

FC Barcelona - Athletic Club: Últim tren

21h, Canal+1: El Barça busca contra l’Athletic Club un triomf que el mantingui viu a la Lliga Gerardo Martino haurà de fer canvis a l’onze per les lesions de Neymar i Jordi Alba

El Barça està obligat a reprendre el bon camí aquesta nit contra l’Athletic Club al Camp Nou. És, possiblement, l’últim tren a la Lliga després de la derrota de la setmana passada a Granada, que el deixa pendent de l’Atlètic de Madrid (a set punts i un partit més) i el Madrid (a un punt). La desfeta a terres andaluses és una de les tres consecutives que ha patit l’equip i que l’han deixat sense Champions League i Copa del Rei. Toca reaccionar per seguir somiant amb la Lliga.

Amb vuit baixes

El tècnic Gerardo Martino reconeixia en la roda de premsa prèvia que qualsevol error en les cinc jornades restants “farà olor de sentència”. Alhora, l’argentí es mostrava rotund: “L’equip no abaixarà els braços”.

En aquesta ocasió tindrà fins a vuit baixes. A la final de Copa es van lesionar Neymar i Jordi Alba, mentre que Puyol va notar molèsties al genoll dret dijous i Busquets és baixa per sanció. S’uneixen, doncs, a les absències de Valdés, Piqué, Cuenca i Dos Santos. El central del filial Sergi Gómez va completar la llista de 18 homes.

L’Athletic Club, per la seva banda, es presentarà al Camp Nou amb la quarta plaça que dóna accés a la Lliga de Campions molt encarrilada. A més, el conjunt que dirigeix Ernesto Valverde s’ha erigit en un visitant molt perillós: no perd a domicili des del 5 de gener. El migcampista Mikel Rico és el gran dubte de l’alineació basca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut