FC Barcelona - Ajax d’Amsterdam: Arriba el dia més esperat

FC Barcelona - Ajax d’Amsterdam: Arriba el dia més esperat

Els de Gerardo Martino enceten una nova edició de la Lliga de Campions al Camp Nou i contra un rival dels històrics El debut de Neymar i la tornada de Bojan Krkic, dos al·licients més en un partit sense precedents en competició oficial

La Lliga de Campions ja torna a ser aquí (20.45 hores, Canal + Liga de Campeones). L’ambient, la música, la mística i els millors equips d’Europa es tornen a donar cita a la millor competició europea de clubs. El Barça, que la temporada passada va caure a les semifinals contra el Bayern de Munic, debuta aquesta temporada al Camp Nou contra l’Ajax d’Amsterdam, al qual no s’ha enfrontat mai en partit oficial i que entrena l’exblaugrana Frank De Boer. L’AC Milan i el Celtic de Glasgow també seran rivals dels blaugranes en aquesta primera fase.

El debut de Neymar i Martino

A banda de tornar a veure un partit de Champions, que sempre és il·lusionant, un dels grans reclams per a aquest partit és presenciar el possible debut de Neymar Jr en aquesta competició. A més, el tècnic Tata Martino, que haurà de marxar cap al seu país després del partit degut a la mort del seu pare, dirigirà el seu primer partit a la Lliga de Campions amb el FC Barcelona. El seu homòleg a la banqueta rival, Frank De Boer, va jugar cinc anys a la disciplina blaugrana.

Torna Bojan

Aquest dimecres, Bojan Krkic pot tornar a jugar al Camp Nou com a visitant. El primer cop va ser el passat mes de març quan militava al Milan. Aquesta temporada, que juga com a cedit a l’equip holandès, repetirà experiència enfrontant-se als que van ser els seus excompanys fins al 2011. Fins ara, el davanter de Linyola ha disputat cinc partits a la Lliga holandesa i no ha marcat cap gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut