fcb.portal.reset.password

Messi, durant les analítiques d'aquest dilluns al matí. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça 2013/14 ja està en marxa. La plantilla culer ha estat citada aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva per portar a terme les analítiques i proves mèdiques habituals en cada principi de curs.

Han estat citats 15 jugadors: Afellay, Puyol, Cuenca, Pinto, Oier Olazabal, Montoya, Marc Bartra, Mascherano, Adriano, Song, S. Roberto, Dos Santos, Messi, Tello i Alexis. Tots ells s'han acomiadat de Thiago Alcántara, de visita a Sant Joan Despí.

El primer equip blaugrana s’ha estrenat amb l’analítica de sang i orina. Tot seguit, de forma esglaonada, ha portat a terme l’ecocardio, la prova d’esforç, un estudi podològic, l'ecografia musculosquelètica de control, densitrometria i una enquesta nutricional.

Dobles sessions a partir de dimarts

Cal recordar que els futbolistes que han disputat partits amb les seves seleccions durant l’estiu s’aniran incorporant progressivament a l’equip en el transcurs de la pretemporada.

A partir de dimarts, el cos tècnic encapçalat per Tito Vilanova ha programat dobles sessions d’entrenament diàries, a les 9 h i a les 19 h per evitar tant com sigui possible les franges de més calor.

Dimarts, roda de premsa

Tal com es va fer la temporada passada, després de la sessió d’entrenament matinal de dimarts, hi haurà roda de premsa conjunta de Tito Vilanova i Andoni Zubizarreta, des de la Ciutat Esportiva. La compareixença es podrà seguir en directe a Barça TV i també per streaming a www.fcbarcelona.cat.

Tornar a dalt