fcb.portal.reset.password

Foto de grup davant les Torres Petronas / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Per primera vegada en tota la gira, els jugadors han gaudit de mig dia de descans, aquest divendres a Kuala Lumpur. Una gran part de la plantilla ha aprofitat la jornada per fer una mica de turisme. Les Torres Petronas, el símbol de modernitat que vol projectar la capital de Malàisia, ha estat el destí que han triat molts dels jugadors del Barça per passar les hores prèvies a l’entrenament d’aquesta tarda.

Com a turistes

Xavi, Busquets, Iniesta, Adriano i Valdés han estat alguns dels jugadors que s’han acostat a aquest espectacular centre empresarial i d’oficines. També hi havia els més joves de la delegació, com Marc Bartra, Sergi Roberto, Oier Olazábal, Macky Frank Bagnack i Jean Marie Dongou, a més de diversos membres de l''staff' tècnic.

A banda de les tradicionals fotos davant d’aquest edifici doble de 452 metres d’alçada, també han fet compres al centre comercial Suria, als peus de l’edifici i que ocupa 140.000 metres quadrats dividits en sis plantes. Altres jugadors s’han acostat fins al China Town de Kuala Lumpur, ubicat a Petaling Street, on es pot comprar gairebé de tot.

Descans a l’hotel

Altres integrants de la plantilla s’han quedat descansant a l’hotel, com el cas de Fàbregas, Piqué, Mascherano i el lesionat Pedro, entre d’altres. Per la seva banda, Neymar ha participat en un acte promocional de Nike. Els jugadors estaven convocats de tornada a les 13.30 hores per dinar tots junts a l’hotel.

Tornar a dalt