fcb.portal.reset.password

Neymar, un dels 10 internacionals que ha passat revisió mèdica aquest dilluns / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els deu jugadors del FC Barcelona que durant aquest estiu han disputat la Copa Confederacions s’han incorporat al primer equip després de les vacances. Es tracta dels brasilers Alves i Neymar, i els integrants de la selecció espanyola, Valdés, Jordi Alba, Piqué, Sergio Busquets, Cesc, Iniesta, Xavi i Pedro. Com ja van fer els seus companys fa dues setmanes els que aquest dilluns s’han incorporat han passat les corresponents proves mèdiques -densitometria, ecocardio, prova d'esforç, anàlisi biomecànic i estudi ecogràfic muscular.

La plantilla ha estat citada a les 8.30 hores del matí. Els internacionals han estat sotmesos a diferents analítiques i posteriorment s’han apropat fins al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva per acabar de passar la resta de proves.

Primer dia de Neymar

Entre els deu jugadors hi havia Neymar, en el que ha estat el primer dia del nou fitxatge blaugrana amb els seus companys. El davanter, que quan va fitxar ja va passar la revisió mèdica, només ha estat sotmès a un estudi podològic i a la prova anomenada densitometria.

Abans la plantilla al complet s’ha reunit al camp número 1 de la Ciutat Esportiva on el nou tècnic Tata Martino ha dirigit la primera xerrada als jugadors.

Un cop passades les proves mèdiques els deu jugadors que s’han incorporat aquest dilluns s’entrenaran a la tarda, a partir de les 19 hores, amb la resta de companys.

Tornar a dalt