Els Barça-Betis, una garantia de gols

Els últims deu compromisos al Camp Nou han deixat fins a 44 dianes Alexis i Messi no han faltat a la cita amb el gol en les dues últimes visites dels andalusos

El Barça-Betis d’aquest dissabte promet gols. Ho diuen les xifres d’enguany i també les dels últims deu compromisos entre tots dos equips al Camp Nou. D’una banda, els homes de Gerardo Martino són els més golejadors de la competició, amb 89 dianes. Els bètics, en canvi, són el segon conjunt més golejat de Primera (61 gols).

Més enllà dels números d’aquesta temporada, el Barça i el Betis han protagonitzat autèntiques meravelles de partits durant els últims anys. De fet, en els últims deu compromisos de Lliga al Camp Nou s’han vist fins a 44 dianes. És a dir, 4,4 gols per partit i tones d’emoció.

D’aquests deu partits amb el Betis, el Barça ha marcat tres o més gols en vuit partits. Els andalusos, per la seva banda, han pogut marcar a l’Estadi en set ocasions.

Especialment recordats són el 3-3 de la temporada 2004/05, en què Van Bronckhorst va segellar l’empat al minut 95, el 3-2 amb gol final de Gudjohnsen jugat el dia de la Mercè del 2009 o els últims dos 4-2, amb Alexis i Messi marcant en tots dos compromisos.

El crac argentí és, precisament, el màxim golejador d’aquestes deu últimes cites amb el Betis. Amb cinc gols, supera les quatre dianes fetes per Saviola i Eto’o.