El rival dels vuitens de Champions, aquest dilluns

El rival dels vuitens de Champions, aquest dilluns

El Barça coneixerà el seu proper rival a Europa en el sorteig d’aquest dilluns al migdia a Nyon Manchester City, Zenit, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Olympiacos, Arsenal i Galatasaray, els possibles contrincants dels blaugranes

Manchester City, Zenit, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Olympiacos, Arsenal o Galatasaray. Un d’aquests equips serà el rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els sorteig se celebrarà aquest dilluns a les 12 del migdia a Nyon. El que ja saben segur els blaugranes, com a primers de grup, és que disputaran l’anada domicili (18/19 o 25/26 de febrer) i la tornada, al Camp Nou (11/12 o 18/19 de març).

En aquest sorteig només quedaran definits els aparellaments de vuitens. A continuació repassem els precedents del Barça amb els seus set possibles rivals:

Manchester City: No hi ha hagut mai un duel oficial amb el Barça. Aquesta és la primera vegada que el City es classifica per als vuitens de final de la Champions League.

FC Zenit: Tampoc hi ha cap precedent entre els catalans i aquest equip rus. La seva millor actuació a la màxima competició continental són precisament uns vuitens de final.

Bayer Leverkusen: Els alemanys ja es van veure les cares amb el Barça als vuitens de l’edició 2011/12. Llavors, els culers es van imposar per un global de 10-2. El balanç dels partits oficials entre Bayer i Barça és de dues victòries alemanyes, un empat i cinc triomf catalans.

Schalke 04: Aquest quadre germànic va ser el rival del Barça dels quarts de final de la Champions 2007/08. Llavors van vèncer els blaugranes per un doble 1-0.

Olympiacos: Malgrat les nombroses visites barcelonistes a Grècia, mai s’ha enfrontat oficialment a un dels equips històricament punters del país.

Arsenal: En quatre ocasions ‘gunners’ i culers s’han vist les cares a Europa. La més sonada, la final de la Lliga de Campions de París del 2006. Fins ara, sempre ha guanyat el Barça.

Galatasaray: Entre el 1993 i el 2003 es va trobar quatre vegades amb el Barça, sempre a la fase de grups de la Champions. Els catalans sempre van superar ronda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut