El ple de victòries de Barça i Atlètic de Madrid, sense comparació a Europa

El ple de victòries de Barça i Atlètic de Madrid, sense comparació a Europa

Cap altre equip del continent ha guanyat tots els seus compromisos de Lliga i Champions Els que més s’apropen són el Bayern i l’Arsenal, amb una ensopegada cadascun

Barça i Atlètic de Madrid marquen a hores d’ara el ritme. Tant a la competició domèstica com a Europa. Culers i matalassers han guanyat tots els seus compromisos a la Lliga i a la Champions, fita que no ha assolit cap altre equip del Vell Continent. Duen un nou de nou incomparable.

Ben a prop

Només s’apropen a aquest ple de victòries el Bayern de Munic i l’Arsenal. El conjunt de Josep Guardiola ha cedit un únic empat a la Bundesliga i també ha guanyat els seus dos compromisos de Champions. L’equip d’Arséne Wenger, per la seva banda, va perdre en el seu debut a la Premier League, però ha guanyat la resta dels partits disputats, tant a la Lliga com a la fase de grups de la Lliga de Campions.

Els altres perseguidors

No són lluny d’aquests registres el PSG, que ha cedit tres empats a la Lliga i que ho ha guanyat tot a Europa, o el Mònaco, que també ha acabat tres partits amb empat a la Ligue 1. De la mateixa manera, el Porto únicament ha perdut un partit a Europa i n’ha empatat un més a la Lliga, registres semblant als del Madrid (una derrota i un empat a la Lliga) o als del Borussia Dortmund (una derrota a la Champions i un empat a la Bundesliga).

Desempat favorable

En el cas fictici que Barça i Atlètic de Madrid haguessin de desempatar, la Supercopa d’Espanya assolida pels homes de Gerardo Martino o el balanç de gols favorable als culers podria decantar la balança. Cal recordar que el FC Barcelona duu un 'goal-average' de +19 a la Lliga i de +5 a Europa, pel +14 i el +3, respectivament, de l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut