fcb.portal.reset.password

L’estadi PGE Arena de Gdansk. FOTO: Lechia Gdansk

El FC Barcelona jugarà finalment contra el Lechia Gdansk el dimarts 30 de juliol a les 20.45 h. D’aquesta manera, es modifica el calendari de pretemporada per donar cabuda al partit amistós que va quedar ajornat divendres passat, quan el Club i els jugadors van decidir no viatjar a Polònia a causa de l’estat d’ànim en què es trobava l’equip després de la renúncia de Tito Vilanova per motius de salut.

Des d’aquell moment, el Club i el promotor van començar a treballar per trobar una nova data al més aviat possible. La recerca d’alternatives entre les dues parts ha donat els seus fruits i finalment s’ha arribat a l’acord: el matx es disputarà el proper 30 de juliol a les 20.45 hores al mateix estadi on estava programat, el PGA Arena de Gdansk, amb capacitat per a 40.000 espectadors.

L’equip, més rodat

Així doncs, els seguidors polonesos podran gaudir finalment de la presència dels jugadors del FC Barcelona en un partit en què voldran complaure els aficionats que acudeixin a l’estadi. El fet que el matx es disputi uns dies més tard del que estava previst inicialment, permetrà que els jugadors arribin amb una millor preparació física, ja que hauran disposat de més dies per entrenar-se i hauran pogut disputar dos partits amistosos a Munic, el 24 de juliol (Bayern Munic-FCB) i a Oslo, el 27 de juliol (Valerenga-FCB).

Aquesta nova data coincideix també amb la setmana en què està previst que s’incorporin als entrenaments els jugadors que han disputat la Copa Confederacions aquest estiu. Això podria permetre, sempre que l’entrenador ho consideri oportú, que algun altre jugador pogués incorporar-se a l’expedició de Polònia, juntament amb la resta de jugadors que estava previst que viatgessin dissabte passat.

Satisfacció per acomplir el compromís

El Club, l’‘staff’ tècnic i els jugadors volen manifestar la seva alegria per haver pogut trobar una solució satisfactòria en tan poc temps, i agraeixen enormement al promotor PSP la seva gran professionalitat en tot moment, així com la comprensió de tots els aficionats, que entenen la complicada situació i fort cop que ha patit el barcelonisme amb la renúncia de Tito Vilanova com a entrenador del Club per motius de salut.

El promotor ha posat a disposició de tots els aficionats la pàgina web següent per poder adquirir les entrades del partit. Les entrades ja adquirides amb anterioritat també són vàlides per aquest partit del dia 30:

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Lechia Gdansk-FCB::http://www.super-mecz.pl/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();