fcb.portal.reset.password

Article del 'New York Times'

Messi és més que un jugador, és el nostre futur i el nostre líder”, afirma Josep Maria Bartomeu en un article que aquest dimecres ha publicat el principal diari dels Estats Units, el 'New York Times'. El diari nord-americà afirma que "el Barça no té l’esperit trencat ni li falta coneixements". I és que segons el periodista Rob Hugues, que signa aquest article, el Club “ha escollit fer la renovació i no la revolució”.

Malgrat els problemes d’aquesta temporada, “Bartomeu ha actuat amb claredat, diplomàcia i fermesa”, segons Hugues. “48 hores després de la derrota contra l’Atlètic de Madrid”, el Barça ja treballa pensant en la pròxima temporada i prenent decisions que són clau.

El 'New York Times' posa èmfasi en la renovació de Lionel Messi i l’elecció de Luis Enrique com a nou entrenador del primer equip, “i treu del mig els rumors i les especulacions”. Les declaracions sobre Messi del president Bartomeu al 'New York Times' són clares en aquest sentit.

Hugues explica que en una conversa fa unes setmanes amb Bartomeu el president ja tenia al cap la renovació de Messi i decisions sobre la temporada 2014/15. 

Messi i Luis Enrique, peces principals

“Luis Enrique, contemporani de Guardiola, era un guerrer com a jugador” i ha entrenat el Celta “amb l’estil del Barça, malgrat no tenir les fantàstiques qualitats de Messi, Neymar, Iniesta o Xavi”, destaca el 'New York Times'.

És època de renovació al FC Barcelona i les novetats dels últims dies no passen inadvertides per la premsa d’arreu del món, tal com queda reflectit en aquest article de Rob Hugues.

[[BOTOVERMELL::Article New York Times++::http://www.nytimes.com/2014/05/21/sports/soccer/barcelona-chooses-renewal-not-revolution.html::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();