El millor inici golejador de Pedro

El millor inici golejador de Pedro

Des que es va estrenar com a golejador l’agost de 2009, el ‘7’ mai havia arribat a l’actual xifra de cinc gols en els primers set partits Després de deu doblets, a camp del Rayo Vallecano va signar el seu primer hat-trick com a jugador del FC Barcelona

Deixar el ‘17’ i fer-se amb el dorsal ‘7’ li ha anat d’allò més bé a Pedro Rodríguez. El seu inici de temporada, amb cinc gols en set partits, ha estat espectacular. Aquest dissabte, a camp del Rayo, va signar el seu primer hat-trick com a jugador del FC Barcelona, després d’haver-ne signat un amb la selecció espanyola en un partit jugat a Bielorússia.

La meitat que fa un any

Mai abans Pedro havia arribat als cinc gols després de set partits jugats. Aquest curs, l’extrem, que lluita per un lloc a l’atac juntament amb Alexis i Tello, ha recuperat el seu olfacte golejador, amb dos gols contra el Llevant i tres contra el Rayo. Aquests cinc gols són ja la meitat dels que va fer el canari en tota la temporada passada (10) i es troben en la mitjana de dianes amb què va meravellar el món durant els cursos 2009/10 (23 gols) i 2010/11 (22).

Deu doblets

El de Vallecas va ser el seu primer hat-trick com a culer, però Pedro ja havia signat un total de deu doblets amb la samarreta blaugrana: sis a la Lliga (4-2 contra el Mallorca, 1-5 amb l’Espanyol, 2-1 contra el Llevant, 0-7 contra el Rayo, 4-0 amb l’Espanyol i 7-0 contra el Llevant), dos a la Champions (0-3 amb el Panathinaikos i 4-0 amb el BATE Borissov) i dos més a la Copa (0-2 amb la Cultural Leonesa i 0-3 a la final contra l’Athletic Club).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut