El Milan guanya abans de rebre el Barça (1-0)

El conjunt ‘rossonero’ ha superat l’Udinese gràcies a un gol de Birsa en el minut 22 de la primera part

El pròxim rival del Barça a Europa serà el Milan. Els dos conjunts s’enfrontaran dimarts a San Siro. Abans, però, l’equip ‘rossonero’ ha resolt el seu compromís de Lliga amb una victòria per la mínima davant l’Udinese. El triomf ha arribat gràcies a un gol des de la frontal de l’àrea de Birsa, en el minut 22. El partit també ha servit per veure el retorn de Kaka a San Siro, que ha sortit al segon temps i ha jugat el seu primer partit a casa després de ser fitxat de nou pel Milan.

Empat d’Ajax i Celtic

L’Ajax ha empatat en l’últim sospir. Els d’Amsterdam s’han enfrontat aquest vespre al Twente 1965 en partit de Lliga. Castaignos ha marcat en el minut 22 i ha avançat els locals. Però quan només faltaven deu minuts per al final ha aparegut Sigthorsson, encarregat de fer el gol de l’empat (1-1).

Empat inesperat del Celtic en la seva visita al camp de l’Hibernian. Els de Glasgow han vist com se’ls complicaven les coses al primer quart d’hora de joc. Heffernan ha anotat l’1-0 per als locals i ha sorprès el Celtic. La reacció visitant no ha arribat fins a l’últim quart del partit. Forrest, al rescat, ha salvat un punt en un partit que aparentment no havia de ser complicat per als de Lennon.

Tot i l’empat, el rival del Barça a la Lliga de Campions manté el lideratge amb quatre punts d’avantatge davant el segon classificat, l’Inverness.