fcb.portal.reset.password
Neymar llegint el llibre ‘Barça. El coratge dels campions’

Neymar Jr amb el llibre ‘Barça. El coratge dels campions’ / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dilluns es posa a la venda el llibre ‘Barça. El coratge dels campions’ un volum que segueix l’estela de l’èxit dels llibres anteriors: ‘Barça. El millor any de la nostra vida’ (2009), ‘Barça. Estem fent història’ (2010), ‘Barça. En el cor de la llegenda’ (2011) i ‘Barça. Orgullosos dels nostres colors’ (2012), amb més de 60.000 exemplars venuts. Una part dels beneficis generats per la venda d’aquest llibre es destinaran a projectes de la Fundació FC Barcelona.

‘Barça. El coratge dels campions’ inclou les imatges inèdites de la temporada 2012/13, que quedarà vinculada per sempre a Tito Vilanova i a Éric Abidal. Els moments difícils viscuts van ser un cop dur per a tot l’equip, però el coratge que tots dos van demostrar per superar les seves malalties va ser també un estímul per a tots plegats: jugadors, equip tècnic i aficionats. El caràcter guanyador de l’equip es va demostrar en la consecució de la Lliga amb cent punts, una xifra realment extraordinària, després d’haver completat la millor primera volta de la història del campionat.

L’inici de la nova temporada amb l’arribada de Neymar i Tata Martino ha renovat les il·lusions dels seguidors blaugrana de mantenir-se al capdamunt del futbol mundial.

Amb la mirada més humana sobre els futbolistes en escenaris com el vestidor, les concentracions, els desplaçaments…, el llibre revela com és per dins un equip per a la història. De nou, els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant són els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol.

El volum també dedica un apartat especial a Xavi Hernández, Incombustible Xavi. Un recull d’imatges històriques del migcampista que, amb només 11 anys, va ingressar al futbol formatiu del Club. La seva trajectòria ha coincidit amb la revolució futbolística que ha protagonitzat el Barça en els darrers anys i el món l’ha reconegut com el millor organitzador.

Com en els llibres anteriors, Miguel Ruiz, fotògraf que ha acompanyat l’equip arreu del món, ha sabut captar amb enorme sensibilitat els bons i mals moments de la temporada: la companyonia, el patiment, la competitivitat, la glòria i la unió del vestidor.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();