fcb.portal.reset.password

La portada d'ESPN amb Leo Messi com a protagonista

El Mundial del Brasil serà el principal focus d’atenció del futbol internacional durant el pròxim mes, i les estrelles mundials en són les protagonistes. A pocs dies per a l’inici de la Copa del Món, Leo Messi és una de les grans atraccions per als mitjans, i el canal televisiu nord-americà ESPN n'ha volgut conèixer el punt més personal. El crac argentí és el protagonista d’una entrevista en profunditat en què parla d’ell, de la selecció argentina i de com veu el futbol mundial.

Leo Messi ho té clar a l’hora d’escollir els millors jugadors del planeta. Els primers de la seva particular llista són els seus companys blaugrana Neymar Jr, Iniesta i Xavi. A continuació, però, també destaca altres figures com Cristiano Ronaldo, Ribéry i Robben. “En podria dir molts, de noms, però això prefereixo deixar-ho per als aficionats”, afegeix.

Crec que hi ha molts grans jugadors: Neymar Jr, Iniesta, Xavi, Cristiano, Ribéry, Robben... En podria dir molts, però això ho deixo per als aficionats

L’Argentina, liderada un cop més pel ‘10’ del Barça, es postula com un dels candidats al títol. Messi disputarà el seu tercer Mundial, i ho farà com a capità del combinat ‘albiceleste’. “En els últims anys he crescut molt futbolísticament, he viscut moltes coses bones i dolentes que m’han fet créixer com a professional i he estat pare, que és un canvi enorme”, comenta el crac argentí sobre el seu creixement des de l’últim Mundial del 2010 a Sud-àfrica.

Sento molta enveja sana dels companys que han estat campions del món. Per molt que pregunti no em podran explicar què se sent

Al cap del ‘10’, ara mateix, només hi ha un pensament: aixecar la Copa del Món. “M’agradaria ser campió amb l'Argentina, però no per canviar la manera de veure’m des de fora, sinó per aconseguir l’objectiu amb la selecció i sumar un Mundial al meu historial de títols”, explica amb referència a això. A més, afegeix: “Sento molta enveja dels companys que ho han aconseguit. Per molt que pregunti no em podran explicar què se sent”.

Leo Messi fa un repàs a tot allò que l’ha portat fins on és i què és. “El que m’ha portat fins aquí són les ganes de ser sempre millor, de voler més i ser el primer crític amb mi mateix”, afirma. Finalment, el ‘10’ valora el canvi més gran que ha viscut en els últims temps: “Ser pare et fa veure les coses d’una manera diferent. Avui, primer és el meu fill i després la resta. M’ha canviat molt”.

Tornar a dalt