fcb.portal.reset.password
Pedro celebra un gol amb els braços oberts i cara de ràbia

Pedro celebrant un gol aquesta temporada / FOTO: FCB

Aquest inici de temporada ha deixat moltes dades. La de gols marcats està més repartida que mai. Pedro i Messi amb 14, Neymar amb 11, Cesc amb 9 i Alexis amb 8 lideren la classificació golejadora del FC Barcelona en totes les competicions. Saps qui és el màxim golejador del Barça a la Lliga? I a la Lliga de Campions? I a la Copa? A continuació ho repassem:

· Pedro és qui més gols ha marcat a la Lliga amb 10, seguit per Messi i Alexis (8), Cesc (7) i Neymar (6).

· Messi lidera la classificació blaugrana a la Champions amb 6 gols dels 16 que ha marcat l’equip. El segueix Neymar amb 3 dianes a la màxima competició europea.

·A la Copa Pedro torna a ser el màxim golejador amb 3 dels 7 gols marcats en els dos partits de setzens de final amb el Cartagena. Cesc , Dongou i Neymar amb un gol cadascun el segueixen. El setè va ser en pròpia porteria.

· El FC Barcelona ha marcat 73 gols en els 27 partits que ha disputat en totes les competicions, amb una mitjana de 2,7 gols per partit.

· En canvi, la mitjana de gols rebuts és molt inferior: 19 gols en 27 partits, que representen una mitjana de 0,7 gols encaixats per partit disputat.

· A la Lliga la mitjana és de 2,88 gols per partit (49 en 17 jornades), a la Lliga de Campions de 2,6 (16 gols en 6 partits) i a la Copa del Rei de 3,5 (7 gols en 2 partits).

· En l’apartat individual, Messi lidera la mitjana de gols per partit. Ha marcat 14 gols en els 16 partits que ha disputat i això suposa una mitjana de 0,88 gols per partit. El segueixen Pedro amb 0,5 (14 gols en 26 partits), Neymar amb 0,48 (11 gols en 23 partits).

Tornar a dalt