El Getafe serà el rival del Barça als vuitens de la Copa del Rei

L’equip entrenat per Luis García ha superat el Girona (4-1) gràcies als gols de Sanabria, Colunga, Lafita i Lisandro El partit d’anada es jugarà al Camp Nou mentre que el de tornada serà al Coliseum Alfonso Pérez

El Getafe serà el rival del FC Barcelona als vuitens de la Copa del Rei. Si aquest dilluns el Barça va saber que el Manchester City seria el contrincant als vuitens de la Lliga de Campions, aquest dimarts s’ha fet realitat l’aparellament entre el conjunt madrileny i els blaugranes.

L’equip entrenat per Luis García ha eliminat al Girona (1-1 i 4-1). El Getafe ha aprofitat un bon inici per no deixar opcions als catalans. Sanabria ha fet el primer gol, amb un cop de cap, quan només s’havia disputat un minut. Tres minuts després, Colunga ha fet el segon (de penal) i, al 33, Lafita ha fet el tercer amb un xut des de la frontal de l’àrea. El Girona ha intentat remuntar amb un gol de penal de Jandro a la represa, però Lisandro López ha fet el quart i el Getafe s’ha classificat.

El partit d’anada, al Camp Nou

Ambdós equips s’enfrontaran al Camp Nou la setmana del 8 de gener. El partit de tornada, al Coliseum Alfonso Pérez, serà la setmana posterior. Als quarts, el rival serà el vencedor de l’eliminatòria entre el Llevant i el Valladolid o el Rayo Vallecano.

Curiosament, el Getafe és el proper rival del FC Barcelona a la Lliga. Aquest dissabte (17 hores, C+ Liga–GolT) els homes de Gerardo Martino jugaran a l’estadi del vuitè classificat, en el que serà el darrer partit de l’any 2013.