fcb.portal.reset.password

L'equip, a l'arribada a València / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tota la plantilla del primer equip de futbol, amb l’única excepció del porter Víctor Valdés, que recentment ha estat intervingut quirúrgicament, s'ha desplaçat aquesta tarda a València. L’avió de l’expedició blaugrana ha sortit a les 18.20 hores de l’aeroport del Prat i ha arribat a la capital del Túria a les 7 de la tarda

El president Josep Maria Bartomeu encapçala l’expedició blaugrana, i ho fa acompanyat per bona part dels membres de la Junta Directiva, que estaran presents a la final de la Copa del Rei que es jugarà a Mestalla.

Un cop a València, l’equip s'ha traslladat a l’hotel de concentració The Westin Valencia, on farà nit i descansarà fins dimecres a la nit, quan començarà, a les 21.30 hores, la final contra el Reial Madrid. De fet, al matí els jugadors de Martino faran una darrera sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva del València, a Paterna.

D’altra banda, a les 14 hores tindrà lloc a l’hotel Las Arenas el dinar oficial entre les juntes directives del FC Barcelona i el Reial Madrid i l'RFEF.

Tornar a dalt