El FC Barcelona jugarà cinc partits en 14 dies

El FC Barcelona jugarà cinc partits en 14 dies

L’Osasuna, el Milan, el Madrid, el Celta i l’Espanyol, rivals d’una marató de compromisos decisius per a la Lliga i la Champions

S’apropa la primera gran marató de partits per al FC Barcelona. Des del dissabte 19 fins a l’1 de novembre el conjunt de Tata Martino disputarà un total de cinc partits. S’enfrontarà, en 14 dies, a l’Osasuna, l’AC Milan, el Madrid, el Celta i l’Espanyol, en duels clau per al desenvolupament de la Lliga i de la fase de grups de la Champions.

Dos desplaçaments exigents

Aquesta sèrie de partits arrencarà amb dues visites d’allò més complicades. La primera serà a Pamplona (dissabte 19, 20 hores), en el partit corresponent a la 9a jornada de Lliga. Tres dies més tard (dimarts 22, 20.45 hores) l’equip jugarà a San Siro el duel que tancarà la primera volta de la lligueta de Champions. S’enfrontaran a Itàlia el primer i el segon classificat del grup H. Una victòria contra l’AC Milan garantiria de forma virtual la classificació per a vuitens.

Clàssic, retrobaments i derbi

La setmana de l’AC Milan conclourà amb un segon plat fort. És la visita del Reial Madrid al Camp Nou (dissabte 26, 18 hores), en el que serà el primer Clàssic de la temporada 2013/14 i també el primer del Tata Martino i de Carlo Ancelotti. 72 hores després (dimarts 29, 22 hores) el FC Barcelona jugarà a Balaídos. Serà un altre partit especial i ple de retrobaments, perquè a Vigo hi són els exblaugranes Luis Enrique, Fontàs i Nolito, així com el cedit Rafinha.

Per acabar aquesta marató de partits sense més de quatre dies de descans l’equip blaugrana haurà de veure’s les cares amb l’Espanyol al Camp Nou (divendres 1, 21 hores). Serà, com amb el Clàssic, el primer derbi per al Tata Martino.

Després de tots aquests compromisos, el FC Barcelona jugarà contra l’AC Milan (dimecres 6, 20.45 hores) havent gaudit de cinc dies de descans i, tot seguit, visitarà el camp del Betis (dia i hora per confirmar) abans de l’aturada per seleccions del mes de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut