El FC Barcelona arriba a Madrid per jugar aquest vespre contra el Rayo

El FC Barcelona arriba a Madrid per jugar aquest vespre contra el Rayo

Els 19 futbolistes convocats per disputar el partit a Vallecas han viatjat aquest dissabte al matí. Tata Martino ja els esperava a l’hotel de concentració

El FC Barcelona ja es troba a Madrid, on aquest vespre, a partir de les 20 hores, juga contra el Rayo Vallecano la cinquena jornada de Lliga. L’equip ha tornat a viatjar 20 dies després de l’últim desplaçament, que va ser a València. Els 19 convocats, a més del cos tècnic i la resta dels membres de l’expedició, han aterrat a l’aeroport de Barajas a les 11.30 hores.

També s’han desplaçat el vicepresident Jordi Cardoner i els directius Jordi Moix i Pilar Guinovart, a més del director esportiu de futbol professional, Andoni Zubizarreta.

Tata Martino els esperava a Madrid

Tata Martino, que després del partit contra l’Ajax va viatjar a l’Argentina per assistir al funeral del seu pare, ja es trobava a Madrid quan l’equip ha sortit de Barcelona. El tècnic ha esperat els seus jugadors a l’hotel de concentració, on l’equip descansarà fins a poques hores abans del partit a l’estadi de Vallecas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut