El FC Barcelona anuncia la renovació d’Andoni Zubizarreta fins al 2016

El FC Barcelona anuncia la renovació d’Andoni Zubizarreta fins al 2016

El Club i el director esportiu han arribat a un acord per a l’ampliació del contracte que uneix ambdues parts fins al 30 de juny del 2016 La signatura del nou contracte tindrà lloc els pròxims dies

Andoni Zubizarreta seguirà com a director de l’Àrea Esportiva de futbol fins a finals de la temporada 2015/16 després que aquest dijous, 7 de novembre, se n’hagi anunciat la renovació del contracte. El FC Barcelona i el director esportiu han arribat a un acord per a l’ampliació del contracte que uneix les dues parts, que finalitzava el 30 de juny del 2014, i que s’estén dos anys més, fins al 30 de juny del 2016.

La signatura del nou contracte tindrà lloc els pròxims dies.

La seva quarta temporada

Aquesta és la quarta temporada d’Andoni Zubizarreta al capdavant de l’Àrea Esportiva de futbol, i durant aquest temps ha fet front a la marxa de Pep Guardiola com a tècnic del primer equip a finals de la temporada 2011/12. Tito Vilanova va ser l’escollit per substituir l’entrenador de Santpedor, però aquest estiu va haver de deixar el càrrec per seguir amb un nou tractament de la seva malaltia que era incompatible amb la seva tasca com a tècnic. El substitut ha estat Tata Martino, que en aquest primer tram de temporada ha situat l’equip líder a la Lliga, ha aconseguit la classificació per als vuitens de la Lliga de Campions quan encara falten dues jornades per acabar la fase de grups, i ha sumat el primer títol: la Supercopa d’Espanya, davant l’Atlètic de Madrid.

Adriano va ser el primer fitxatge de Zubizarreta. Aquella temporada, la 2010/11, també va arribar Javier Mascherano, i Ibrahim Afellay, en aquest últim cas en el mercat d’hivern. El curs següent es van incorporar Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez, i en la primera de Tito Vilanova a la banqueta els reforços van ser Jordi Alba i Alex Song. Fins a arribar a Neymar Jr, l’últim jugador que es va afegir a la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut