El City, rival del Barça a la Champions, segueix viu a la FA Cup (4-2)

El City, rival del Barça a la Champions, segueix viu a la FA Cup (4-2)

El hat-trick d’Agüero i la diana de Kolarov han servit per capgirar els dos gols inicials del Watford als setzens de final de la FA Cup Els ‘citizens’ han convertit el 0-2 inicial en un 4-2 en tan sols 30 minuts

Triomf èpic del Manchester City als setzens de final de la FA Cup quan el partit s’havia complicat més del compte. Els homes de Pellegrini han vist com el Watford posava l’Etihad Stadium potes enlaire amb dos gols, obra de Forestieri i Deeney (0-2, min 30). El tècnic xilè no s’ha quedat de braços plegats i a l’inici del segon acte ha donat entrada a Kompany, Zabaleta i Jovetic per intentar canviar la dinàmica dels primers 45 minuts.

Hat-trick d’Agüero

El temps avançava i la reacció s’ha fet esperar fins al minut 60. A partir d’aquest moment, un sol protagonista: Kun Agüero. L’argentí, autor d’un hat-trick, s’ha carregat el conjunt ‘citizen’ a l’esquena i l’ha guiat cap a la remuntada. Dues dianes del davanter han significat l’empat (2-2, min 79); Kolarov, al minut 87, ha capgirat el signe, i en temps de descompte Agüero ha sumat la seva tercera diana i ha certificat el passi a la següent ronda de la FA Cup, els vuitens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut