El City, proper rival del Barça a la Champions, es posa líder de la Premier (0-2)

Un gol de Dzeco, al minut 8 de partit, i un altre de Negredo, al 94, han donat tres punts més a l’equip de Manuel Pellegrini Touré i Nasri no han pogut acabar el partit per lesió

Una més. El Manchester City ha sumat una nova victòria i se situa en el calaix més alt de la Premier League. Els de Pellegrini han patit de valent en un dels camps amb més historia de la Lliga, St James Park. Un gol de Dzeko a l’inici del partit, i un altre de Negredo, a les acaballes, serveixen perquè el City es converteixi en el líder de la Premier League a falta que l’Arsenal jugui dilluns el seu partit.

Dzeko, el més atent

Tot i la pressió inicial del Newcastle el tempo al mig del camp l’ha marcat David Silva. El canari ha girat sobre si mateix per col·locar la pilota a la part esquerra on Kolarov, com una bala, ha penjat la pilota a l’interior de la gran. Dzeko, amb la canya a punt, ha introduït la pilota a la porteria defensada per Tim Krul.

La polèmica ha arribat en el possible gol de l’empat del Newcastle. Tiote, que ha etzibat un potent xut des de la frontal, ha vist com l’hi anul·laven el gol amb un fora de joc més que dubtós per posició antireglamentària de Gouffran.

Touré i Nasri marxen lesionats; Negredo sentencia

Quan s’havia disputat una hora de partit l’exblaugrana Touré Yaya ha hagut de deixar el camp per unes molèsties musculars i els seu lloc l’ha ocupat Javi García. Nasri tampoc ha acabat el partit, ja que a deu minuts pel final una dura entrada a l’alçada del genoll de Yanga-Mbiwa l’ha obligat a deixar el camp en llitera.

El Newcastle hagués pogut empatar el partit després d’una gran ocasió de Remy que Hart ha aturat amb el peu. I a cinc minuts per al final Fernandinho hauria pogut fer el segon gol del City, però la seva rematada s’ha estavellat al travesser. Finalment, quan ja s’havien jugat quatre minuts del temps afegit, Negredo ha aprofitat una passada a l’espai de Milner per fer el definitiu 0-2.