El City perd el liderat després de la derrota amb el Chelsea

El City perd el liderat després de la derrota amb el Chelsea

La derrota amb el Chelsea fa perdre el liderat al City i també la imbatibilitat a l’Etihad Stadium El conjunt ‘citizen’ és ara tercer empatat a 53 punts amb el Chelsea i a 2 del nou líder, l’Arsenal

Amb la derrota a l’Etihad Stadium davant el Chelsea (0-1) el City perd la primera posició en benefici de l’Arsenal, que va guanyar el seu partit per 2-0 davant el Crystal Palace. Els ‘citizens’ han caigut fins a la tercera posició, empatats amb un Chelsea que els ha atrapat amb aquesta derrota. Tots dos equips es troben ara mateix a dos punts de l’Arsenal, que amb 55 punts lidera una disputada Premier League. Els segueix en posicions de Champions el Liverpool amb 47 punts. El City havia recuperat el liderat una setmana abans aprofitant un empat de l’Arsenal al camp del Southampton (2-2). L’equip londinenc portava fins llavors 5 jornades seguides comandant la competició.

Aquesta pèrdua del liderat coincideix amb la del Barça, que va caure de la primera posició de la Lliga després de la derrota amb el València (2-3). Els blaugranes havien estat líders durant 59 setmanes seguides.

Adéu a la imbatibilitat

El Manchester City, com el Barça, també ha perdut la imbatibilitat a casa aquesta jornada després d’haver guanyat els onze partits disputats anteriorment a l’Etihad Stadium. Fins ara havia aconseguit golejades de mèrit contra l’Arsenal (6-3), el Tottenham (6-0) o el Manchester United (4-1). El Chelsea, doncs, és el primer equip que aconsegueix puntuar al fortí ‘citizen’ a la Premier League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut