El Celtic guanya i s’acosta al liderat; l'Ajax perd

L’equip de Neil Lennon s’ha desfet del St Johnstone per un ajustat 2 a 1 i es manté en segona posició de la lliga escocesa, empatat amb el primer, però amb un partit menys L'Ajax surt derrotat d'Eindhoven després de perdre per 4 gols a 0 contra el PSV

El Celtic de Glasgow ha aconseguit una nova victòria a la lliga escocesa. Els homes de Neil Lennon s’han avançat al marcador al minut 10 de la primera meitat. El finlandès Pukki ha estat l'autor del primer gol del partit. Al 26 Charlie Mulgrew semblava deixar sentenciat el matx amb el segon gol dels de Glasgow. Amb aquest resultat de 2 a 0 s’ha arribat a la mitja part.

La segona meitat també l'han dominat els homes de Neil Lennon. Tot i alguna oportunitat del Celtic per augmentar el marcador, el resultat no s’ha mogut. Això ha permès als visitants mantenir-se vius fins als darrers instants de partit. Arribat el minut 80, Liam Caddis ha posat el 2 a 1 al marcador. Tot i la pressió del St Johnstone als darrers instants el resultat no s'ha mogut.

L'Ajax, golejat pel PSV

L'Ajax d'Amsterdam no s'ha refet de la contundent derrota del Camp Nou, i en el seu partit de la lliga holandesa ha sortit derrotat clarament pel PSV Eindhoven (4-0). Després d'una primera part igualada, els locals han sortit molt endollats a la segona, i en només 15 minuts han aconseguit marcar els quatre gols i sentenciar el partit. Al 53, Matavz avançava el PSV. Al minut 62 era Willems qui aconseguia el 2 a 0, i només 2 minuts més tard, Hiljemark sentenciava el partit amb el tercer. Arribats al 68 era Park qui aconseguia anotar el quart i definitiu gol del partit. Aquest resultat deixa l'Ajax amb 11 punts a la classificació, a quatre del líder.