El Celta, l’únic amb més punts fora que a casa

El Celta, l’únic amb més punts fora que a casa

El proper rival al Camp Nou s’ha erigit en un visitant perillós, amb sis victòries lluny de Balaídos Ha vençut en places complicades com les del Sevilla, Vila-real o Llevant

Aquest dimecres visita el Camp Nou un contrincant perillós. És el Celta, ara mateix l’únic equip de Primera Divisió que ha sumat més punts fora de casa (18) que com a local (15). I això que ha jugat un partit més a Balaídos que en terreny contrari. Sis victòries i vuit derrotes és el balanç dels catorze compromisos a domicili del conjunt que dirigeix Luis Enrique. Així, és el setè equip de la Lliga que més punts ha sumat en terreny rival.

Els sis triomfs del Celta lluny de Vigo han estat en els següents estadis: del Betis (1-2), Màlaga (0-5), Sevilla (0-1), Granada (1-2), Vila-real (0-2) i Llevant (0-1).

De fet, és gràcies al rèdit que ha acumulat com a visitant que el Celta ocupa una dotzena posició, amb 33 punts. I és que ja fa més de dos mesos de la seva última victòria en camp propi.

La resta de compromisos com a visitant han acabat amb derrota: contra l’Athletic Club (3-2), Getafe (2-0), Atlètic (2-1), Reial Societat (4-3), Valladolid (3-0), Reial Madrid (3-0), Espanyol (1-0) i l’Elx (1-0). Cap partit lluny de Balaídos ha finalitzat amb empat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut