fcb.portal.reset.password
Moment en què Afellay substitueix Alexis

Afellay, en el moment de substituir Alexis / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Han estat només sis minuts de joc, però segurament són els més dolços de la seva trajectòria. Ibrahim Afellay, després de superar diverses lesions encadenades, ha tornat a vestir-se de blaugrana, més d’un any i mig de l’última vegada, el 12 de maig del 2012, en un Betis-Barça.

Era el minut 87 quan el jugador holandès ha substituït Alex Sánchez. El Camp Nou ha rebut amb una forta ovació el retorn d'Afellay, que tornava a trepitjar la gespa de l'Estadi després de la seva cessió al Schalke 04. En el temps que ha estat en joc (3 minuts de temps reglamentari i 3 d’afegit), el ’19’ del Barça ha jugat d’extrem per la banda dreta i ha tocat 8 pilotes, totes amb encert.

Al final del partit, la gran majoria de jugadors del Barça s’han acostat fins al jugador holandès per felicitar-lo pel seu retorn. També Andoni Zubizarreta, director esportiu, ha celebrat el seu retorn: “Com ja va dir Tata Martino, és un jugador amb qui comptem. Està en condicions de poder competir. És una alegria.”

“És un gran dia”

Després del seu retorn als terrenys de joc Ibrahim Afellay ha atès els mitjans de comunicació. “Quan he entrat només estava pel partit, però és un dia molt gran per a mi. M’he quedat flipant amb l’ovació del públic, els dono les gràcies perquè ha estat un somni”. El jugador holandès reconeix que encara li queda per estar al 100 per 100. “Fa pocs dies que m’han donat l’alta, necessito més entrenaments per estar millor, però vaig millorant cada dia, ja veurem com va més endavant”. Finalment ha agraït la confiança de Tata Martino durant aquest temps. “L’entrenador sempre és una figura important i el Tata sempre s’ha preocupat molt per mi”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();