fcb.portal.reset.password

La samarreta de la senyera.

El FC Barcelona debutarà a la pretemporada 2013/14 amb la segona equipació, la samarreta quadribarrada. El partit contra el Bayern de Munic significarà l’estrena del Barça en aquest exercici, després que el partit de Gdansk s’ajornés per l’anunci de la situació mèdica de Tito Vilanova.

Fa dues temporades, quan el Barça va enfrontar-se al Bayern a la final de l’Audi Cup, també va jugar amb la segona equipació. En aquest cas ho farà amb una samarreta que, en els primers dies de venda, ha tingut una gran acceptació entre els aficionats.

El partit es jugarà a les 18.30 hores

D’altra banda, s’ha modificat l’hora del partit de Munic. Previst inicialment per a les 20.30 h, el matx s’ha avançat dures hores i començarà a les 18.30 h.

La classificació de la selecció alemanya femenina per a les semifinals de l’Eurocopa ha obligat a modificar els plans inicials. Aquest canvi es produeix perquè l'operador de televisió alemany ha de retransmetre també el partit de l'europeu femení de futbol, que coincideix amb l'horari inicialment previst per al Bayern-Barça partit.

Aquesta possibilitat ja estava prevista des d'un inici per l'acord de la televisió alemanya amb la UEFA. S'ha produït el fet que l'equip ha arribat a les semifinals i estan obligats a retransmetre el partit.

Tornar a dalt