fcb.portal.reset.password
Neymar a la portada de la revista Zone

Neymar a la portada de la revista Zone. FOTO: Soccer Magazine Zone

El FC Barcelona és un club molt estimat a l’Àsia i el Japó no es una excepció. Una de les mostres més recents és que la revista especialitzada en futbol internacional ‘Zone’ ha publicat un extens reportatge sobre el Barça de 60 pàgines. Aquests continguts es poden veure parcialment al web oficial de la revista.

El Barça és un lloc on t’ho passes molt bé, com si fos un parc d’atraccions

En aquest número, que va sortir a les llibreries del país asiàtic el 24 de gener, apareix Neymar Jr en portada sota la frase “Gaudir del Barça”. A més, s’inclou una entrevista en exclusiva amb Adriano Correia, que comenta que “el Barça és un lloc on t’ho passes molt bé, com si fos un parc d’atraccions. Per a mi jugar al Barça era un somni i s’ha fet realitat, per això és tan divertit i t’ho passes molt bé”, diu el lateral brasiler, que té molts objectius aquest 2014: “Vull guanyar la Lliga i la Lliga de Campions, a més de tornar a la selecció brasilera per estar al Mundial”.

A més, la revista ‘Zone’ també s’ha interessat pel mètode de treball del Barça en les categories inferiors i inclou una entrevista amb el director tècnic del futbol formatiu, Guillermo Amor, que explica com es treballa al planter. Finalment, també hi ha continguts relacionats amb la nova FCBBotiga Megastore i una columna sobre el catalanisme i el Barça, entre d’altres.

Tornar a dalt