El balanç dels internacionals del Barça

Alexis ha estat clau en la classificació de Xile després de jugar els 180 minuts possibles i ser autor de tres gols Piqué i Busquets són els jugadors blaugrana que han disputat els dos partits sencers amb la selecció espanyola

Fins a dotze jugadors tornen a la disciplina del primer equip del FC Barcelona després dels compromisos internacionals que s’han disputat aquests dies. Tots ells han tingut minuts de joc i hi ha hagut fins a quatre gols amb segell blaugrana. A part, tres jugadors del filial també han estat convocats amb els equips del seu respectiu país. A continuació, detallem les dades dels homes internacionals del Barça.

Amb la presència de set jugadors del Barça, Espanya ha superat els dos compromisos davant Bielorússia i Geòrgia, que han permès segellar la classificació per al Campionat del Món. Una de les actuacions més destacades ha estat la de Xavi, amb 155 minuts i un gol, mentre que Piqué i Busquets són els dos jugadors que han jugat els 180 minuts, per davant de Pedro (148), Iniesta (124), Valdés (90) i Cesc (80).

Alexis, el més golejador

Xile també ha aconseguit aquest dijous un bitllet per al Brasil. El davanter Alexis ha estat una peça clau, ja que ha jugat els 180 minuts possibles i ha fet dos gols en el primer empat contra Colòmbia (3-3) i un altre aquest dijous contra l'Equador (2-1).

El Brasil, amfitriona del Mundial, segueix preparant-se amb partits amistosos. En aquesta ocasió, els blaugranes Neymar i Dani Alves s’han desplaçat fins a terres asiàtiques per disputar dos enfrontaments. En el primer, contra Corea del Sud (0-2), ambdós jugadors han jugat els 90 minuts i el davanter Neymar Jr va ser l’autor del primer gol després d’un xut de falta llunyà. En el partit d’aquest dimarts disputat a Pequín contra Zàmbia, Luis Felipe Scolari va tornar a situar en l’onze inicial els dos jugadors del Barça. La ‘canarinha’ va repetir resultat contra Zàmbia (0-2) i Neymar va ser substituït quan quedaven 11 minuts per acabar, mentre que Dani Alves va disputar tot el partit. Així doncs, el balanç és de 168 minuts i un gol per a Neymar i 180 minuts per a Alves.

Decisiu partit de tornada per a Song i Bagnack

Amb la selecció del Camerun han anat convocats Alex Song i el jugador del filial Macky Bagnack. La selecció africana s’està jugant un bitllet per al Mundial en una eliminatòria a doble partit, i, en el primer enfrontament, el resultat ha estat d’empat a zero. El migcampista del primer equip del Barça ha jugat els 90 minuts, mentre que el defensa del filial no ha arribat a jugar en la seva primera convocatòria amb la selecció absoluta del seu país.

La selecció espanyola sub-21, amb el blaugrana Sergi Roberto, ha disputat dos partits de classificació per a l’Europeu 2015. En el primer partit, el jugador reusenc va jugar els 90 minuts i va completar una destacada actuació amb un gol  i una assistència en la victòria del combinat espanyol contra Bòsnia (3-2). En el segon enfrontament, davant Hongria, el migcampista no hi va participar, però sí que ho va fer Gerard Deulofeu (cedit a l’Everton) durant els últims 11 minuts de partit. Contra Bòsnia, també va sortir des de la banqueta per jugar els darrers 24 minuts.