fcb.portal.reset.password
Barça legend Quini

Quini, en acció / FOTO: ARXIU FCB

Enrique Castro González, més conegut com ‘Quini’, és el protagonista de la setmana al programa ‘El 9’, de Barça TV. Recordem el seu pas pel Barça entre 1980 i 1984 i com de difícil va ser el seu fitxatge per l’entitat blaugrana, que va estar a punt d’incorporar-lo el 1976.

Els dijous, a Barça TV

Cal recordar que el programa ‘El 9’ es va estrenar el 31 d’octubre i s’emet cada dijous, a les 20.30 hores, a Barça TV. Es tracta d’una sèrie de reportatges en què cada capítol està centrat en un dels grans golejadors que hi ha hagut a la història del FC Barcelona. Hi apareixeran futbolistes des de Krankl fins a Kluivert, passant per d’altres com Lineker i Romário.

La durada de cada capítol serà de 26 minuts i comptarà amb els mateixos protagonistes, així com amb companys i tècnics seus, periodistes i fins i tot experts en futbol, que complementaran el programa. D’aquesta manera, es reviuran les qualitats de cada jugador i també el context en què va formar part de l’entitat blaugrana.

Una manera diferent, doncs, de recordar la història del Club des del punt de vista dels grans davanters que n’han format part.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();