El 2 d'agost, amistós a Niça

El 2 d'agost, amistós a Niça

L’estadi Allianz Riviera acollirà el segon amistós confirmat de la pretemporada contra l’OGC Niça, de la Ligue 1 francesa

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’OGC Niça, també conegut com a l’Olympique de Niça, el pròxim 2 d'agost en el que serà el segon partit confirmat de la pretemporada. El partit tindrà com a escenari l’Allianz Riviera, un estadi de recent construcció i amb capacitat per a 36.178 espectadors.

Aquesta serà la tercera vegada en la història que s'enfrontaran el FC Barcelona i l’OGC Niça. La primera va ser a la final de la Copa Llatina de la temporada 1951/52, competició que va guanyar el famós Barça de les Cinc Copes (1-0). I fa 41 anys a l’antic estadi de l’equip francès, l’Stade du Ray, on el Barça va caure derrotat per 3-0 en un partit de la Copa de la UEFA. Aquest cop, en canvi, el partit es disputarà a l’Allianz Riviera, un dels primers estadis ecològics del món, estrenat per l’OGC Niça el 22 de setembre del 2013.

L’amistós contra el Barça serà el segon partit internacional que se celebrarà en aquest estadi, després que el passat 1 de juny la selecció francesa disputés davant el Paraguai un partit preparatori per al Mundial del Brasil. L’Allianz Riviera no només comparteix patrocinador amb el Bayern de Munic, sinó que la seva estructura guarda una important similitud amb l’estadi de l’Allianz Arena.

Fundat l’any 1904, l’OGC Niça compta amb quatre lligues de la primera divisió francesa i amb tres Copes de França entre els seus trofeus més destacats. És un dels 20 equips que disputen la Ligue 1, la màxima competició de la lliga de futbol professional a França, que s’iniciarà una setmana després del partit amistós contra el FC Barcelona.

Les entrades per al partit entre el FC Barcelona i l’OGC Niça es posaran a la venda a partir de dilluns, 16 de juny, a les 14.00 hores, i tindran un preu a partir de 25 euros. Es podran adquirir a través del portal web de l’estadi www.allianz-riviera.fr, a les botigues Carrefour, proveïdor oficial de l’Allianz Riviera, així com a tots els punts de venda habituals.

L’OGC Niça és el segon rival confirmat per a aquest estiu després que el 23 de maig s’anunciés el partit amistós contra l’HJK Hèlsinki, que es disputarà el 9 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut