fcb.portal.reset.password
Entrenament a portes obertes

Entrenament a portes obertes.

Com és tradició, el primer equip portarà a terme un entrenament a portes obertes coincidint amb les dates nadalenques. En aquest cas, l’activitat serà el divendres 3 de gener del 2014 a les 11 hores al Miniestadi.

Tots els socis podran accedir-hi gratuïtament a partir de les 9 hores –quan s’obriran les portes del Mini- amb la seva corresponent entrada, que hauran d’adquirir prèviament, mentre que el preu per a la resta d’aficionats serà de 5 euros.

Tots aquells aficionats que vulguin presenciar la cita en directe podran comprar la seva entrada a les Taquilles Bulevard del Club a partir del dia 30 de desembre i fins al 3 de gener. El mateix dia de l’entrenament també hi haurà entrades a la venda, a les taquilles dels accessos 9 i 14. Tots els socis que vulguin ser al Mini podran retirar un total de tres entrades per carnet.

Visita als hospitals i al Saló de la Infància

Un cop finalitzi l'entrenament, els jugadors del primer equip es desplaçaran a diferents centres per desitjar uns bons Reis d’Orient als nens malalts, en un acte emmarcat dins de la campanya de la Fundació FC Barcelona 'Un somni per un regal'. Els centres visitats seran els següents: Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron, Hospital de Sant Pau, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Hospital de Barcelona, Hospital de Nens de Barcelona, Cottolengo Padre Alegre i Casa Ronald McDonald.

Coincidint amb la visita del primer equip als hospitals, també hi haurà un grup de jugadors que anirà a visitar l’estand de la Fundació al Saló de la Infància.

Seguiment en directe

L'entrenament serà retransmès en directe per Barça TV, el web www.fcbarcelona.cat i el canal YouTube (www.youtube.com/fcbarcelona).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();