fcb.portal.reset.password

Model de samarreta que lluiran els jugadors dissabte

El proper dissabte, abans del partit de Lliga contra el Getafe, el Camp Nou retrà el seu comiat a Tito Vilanova, que va ser jugador, tècnic i primer entrenador i que ens va deixar el 25 d’abril.

El Club ha previst que aquest sigui un acte de comiat compartit entre els jugadors del primer equip i l’afició. Els futbolistes jugaran amb una samarreta blaugrana commemorativa que portarà la inscripció ‘Tito, per sempre etern’ al centre del pit.

Abans que comenci el partit, es podrà contemplar un vídeo al marcador de l’Estadi en record de Tito, i en el moment que soni el 'Cant del Barça', es desplegarà un ‘tifo’ amb la col·laboració del públic situat en el lateral de l’Estadi. Finalment, Manel Vich donarà pas als instants de silenci en memòria de Tito Vilanova.

El Club fa una crida als socis, penyistes i aficionats que acudeixin al Camp Nou que ho facin amb suficient temps per poder ocupar els seus seients a l’Estadi deu minuts abans que comenci el partit, per tal de poder donar l’últim adéu a Tito Vilanova.

Més de 12.000 correus de condol

A banda de l’espai de condolences ubicat al Camp Nou, el FC Barcelona també va oferir la possibilitat d’acomiadar-se de Tito Vilanova a tots els aficionats que no podien apropar-se a l’Estadi. Per aquest motiu, va obrir una bústia de correu electrònic (TitoEtern@fcbarcelona.cat). Fins avui, s’han rebut 12.128 correus de condol arribats d’arreu del món.

Missatge en contra del racisme

El FC Barcelona vol reiterar el seu suport incondicional a la lluita contra el racisme i recordar la importància cívica, cultural, social i esportiva dels dos missatges que la UEFA ens recorda abans de cada partit: 'Respecte' i 'No al Racisme'.

En suport a aquesta iniciativa del màxim organisme del futbol europeu, el Club llançarà els missatges de ‘No al racisme’ i ‘No to racism’ en els videomarcadors i a la U televisiva de l’Estadi durant el partit d’aquest dissabte.

Tornar a dalt