fcb.portal.reset.password

El Barça guanya a Malàisia. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

- Final de la gira després de tres dies a Kuala Lumpur. La pregunta és: l’any que ve, què? La resposta és difícil, tenint en compte que l’any vinent hi ha Mundial i que és molt probable que per aquestes dates més de la meitat de la plantilla encara no s’hagi incorporat.

- Cal tenir present que el 12 de juliol serà la final del Mundial i molts dels jugadors del Barça tenen, a priori, opcions de disputar-la. Si sumem quatre setmanes de vacances a partir d’aquesta data és difícil fer quadrar els calendaris.

- Sigui com sigui, al Club estan satisfets amb les opcions que ofereix el mercat asiàtic per continuar-hi apostant. Sigui en aquests països o en altres on encara no s’ha estat.

- En els partits d’aquesta pretemporada 2013/14, sense comptar el Gamper, el FC Barcelona ha ingressat deu milions d’euros, aproximadament, segons va explicar el vicepresident econòmic, Javier Faus. D’aquesta xifra, sis corresponen als partits de Bangkok i Kuala Lumpur.

- Després d’aquests dies de preparació el Barça ha d’afrontar el primer repte oficial contra el Llevant. En el cas dels malais, el seu compromís oficial més pròxim és el 15 d’octubre, en un partit de classificació per a la Copa d’Àsia contra el Bahrain.

- ‘Meet and Great’. Aquest és el nom que reben les trobades dels jugadors amb les empreses patrocinadores que s’han fet a l’equip durant tots aquests dies. Piqué i Pedro, aquest migdia, han estat els últims de participar-hi, en un acte d’H&S.

- Els dos màxims golejadors de l’equip durant la pretemporada, Messi (5 gols) i Pedro (4 gols), han estat els únics jugadors de camp que s’han perdut l’últim amistós abans que comenci la Lliga.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();