fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta han comparegut a la 1 de la matinada / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Queda només un dia per al final de la gira, però el ritme frenètic no s’atura. El que semblava aparentment un dia tranquil, sense entrenament matinal, s’ha complicat a mesura que avançava el dia, fins que s’ha conegut la decisió de canviar l’escenari del partit, degut al mal estat de la gespa de l’estadi nacional Bukit Jalil, on s’ha entrenat l’equip aquesta tarda. Aquestes són algunes de les curiositats de la jornada:

· Passaven pocs minuts de la una de la matinada, hora de Malàisia, quan ha començat la roda de premsa que Josep Maria Bartomeu ha fet per anunciar el canvi d’escenari del partit. Després de comunicar la decisió del Club de no jugar a l’estadi Bukit Jalil al final de l’entrenament i de parlar-ho amb els jugadors, han hagut de passar prop de 4 hores fins que, per escrit, s’ha rebut la conformitat de l’organitzador del matx.

· Malgrat l’horari intempestiu de la convocatòria, tots els membres de la Junta desplaçats a Kuala Lumpur, així com els principals executius del Club, han acompanyat Bartomeu a la sala on s’ha fet la roda de premsa. El director Andoni Zubizarreta també ha comparegut al costat del vicepresident esportiu.

· Val a dir que aquesta era la segona vegada que Bartomeu i Zubizarreta parlaven amb els mitjans de comunicació, el mateix dia i en la mateixa sala de l’One World Hotel. En el primer cas, a mitja tarda, ha estat una trobada distesa per comentar els esdeveniments del Club durant aquest estiu, en un format similar a la que va fer-se a Bangkok amb Tata Martino.

· Més enllà de la roda de premsa, la jornada ha estat força atípica. En primer lloc perquè els jugadors han tingut el matí lliure, per primer cop en tota la gira. El que no ha canviat ha estat la disponibilitat dels jugadors per participar en els actes promocionals, tres en total. El més destacat, el que s’ha fet al migdia amb CIMB Bank, patrocinador principal del partit, en què hi ha participat tots els jugadors de la plantilla.

· El Barça jugarà al mateix estadi on el Chelsea de José Mourinho va disputar el seu partit a Malàisia, el passat 21 de juliol. Els anglesos van guanyar 1-4, precisament contra el mateix rival que el conjunt de Tata Martino es trobarà dissabte, el Malaysia XI.

· Aquest equip, entrenat per Datuk K. Rajagopal, representa la lliga de Malàisia en partits amistosos d’exhibició, però a la pràctica, tenint en compte que hi ha pocs jugadors estrangers a la competició, és gairebé idèntic a la selecció del país. En l’últim partit, disputat el 31 de juliol al Japó, va perdre 5-0 contra el Tokyo Verdy.

Aquí pots consultar el bloc de la quarta jornada de la gira per Àsia.

Convocatòria via Twitter

Entre els 24 jugadors del Barça a Kuala Lumpur, el més satisfet avui ha estat Cristian Tello, convocat per Vicente del Bosque per jugar amb Espanya a l’Equador. El jugador ha explicat que s’ha assabentat de la notícia a través del Twitter, mentre estava a l’autocar camí de l’entrenament que s’ha fet a l’estadi Bukit Jalil.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();