fcb.portal.reset.password

Xavi signa autògrafs a uns joves aficionats / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’agenda d’aquest dimarts ha estat un puzzle amb moltes peces per encaixar. Finalment, han quadrat totes, tot i que no era fàcil. Dos entrenaments, una trobada de Tata Martino amb la premsa, dos actes comercials, un altre de la Fundació i entrevistes individuals d’alguns jugadors. Repassem alguna de les curiositats del dia:

- A la mà dreta del Tata Martino, lligades amb una corda de color vermell, pengen dues medalles petites. Aquest dimarts, el tècnic ens ha explicat l’origen: es tracta de la imatge del pare Ignacio, instal·lat des de fa molts anys a la ciutat de Rosario (Argentina), d’on és originari Gerardo Martino. El pare Ignacio va néixer a Sri Lanka, però és considerat immigrant il·lustre de la ciutat rosarina.

- Rodes de premsa, entrevistes individuals i xerrades disteses. Això últim és el que s’ha fet aquest dimarts a l’hotel dels jugadors. Els 14 periodistes catalans que han viatjat amb l’equip han tingut la possibilitat de xerrar durant una hora amb Tata Martino, per conèixer de primera mà les sensacions dels primers dies de treball del tècnic argentí, així com els seu ideari futbolístic.

- Després de l’entrenament del matí, Messi i Pinto han assistit a una trobada, organitzada conjuntament per Unicef Tailàndia i la Fundació, amb un grup de 20 joves amb diverses discapacitats i practicants de futbol. En el torn de preguntes, li han preguntat al jugador argentí si algun cop havia tingut la possibilitat de jugar a futbol amb un grup similar i quina havia estat l’experiència. La resposta, que s’ha guanyat el cor de tothom, ha estat clara: “Per a mi no hi ha diferència entre uns i altres.”

- Com és habitual en cada ciutat on juga l’equip, Nike prepara un esdeveniment comercials amb alguns jugadors. En aquest cas, els protagonistes eren Neymar, Adriano, Alexis i Piqué. S’han fet fotos conjuntes amb roba casual i han concedit entrevistes. Finalment, s’han vestit amb la samarreta del Barça i han participat en un acte per promocionar el model de botes Hypervenom. Hi eren tot menys Piqué. El motiu? El model de les botes del defensa català són Nike, però el model és diferent. Coses del màrqueting. Piqué ha aprofitat els 20 minuts restants per concedir una entrevista a una revista.

- Mentre Neymar, Adriano, Alexis i Piqué estaven a l’acte organitzat per Nike, l’activitat a l’hotel era també frenètica. En aquest cas, els jugadors Xavi, Bartra, Busquets, Alba i Sergi Roberto eran els encarregats de firmar autògrafs i fer-se fotos en una sessió exclusiva amb un dels patrocinadors de la gira.

5.000 euros per una corbata

Aquesta és la xifra que es va pagar per la corbata del directiu Ramon Pont, vicepresident de la Fundació del FC Barcelona. En plena subhasta d’objectes del Club, el directiu va oferir la seva corbata blaugrana com a obsequi perquè els assistents al sopar benèfic que va fer-se a l’hotel dels jugadors poguessin fer la seva licitació. Posteriorment, els jugadors presents (Cesc, Pedro, Neymar, Song i Alves) van firma-la per augmentar el valor de la donació altruista de Ramon Pont.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();