Deu anys consecutius guanyant l’Athletic Club

El conjunt basc no puntua al Camp Nou des de la temporada 2003/04 Pedro i Alexis van disputar aquest diumenge el seu 50è partit aquest curs

El 2-1 amb l'Athletic Club va deixar molts moments intensos i també moltes dades que repassem a continuació:

• El FC Barcelona ha superat l’Athletic Club en els deu últims partits de Lliga jugats al Camp Nou.
  • Els bascos no puntuen a l’estadi blaugrana des de la temporada 2003/04 (1-1). L’última victòria visitant es remunta al curs 2001/12 (1-2).
  • Pedro va retrobar-se amb el gol després de set partits sense marcar. No ho feia des del Barça-Osasuna (7-0).
  • El canari va disputar aquest diumenge el seu 50è partit de la temporada. Porta 19 gols, dels quals 15 han estat a la Lliga. També Alexis va assolir la cinquantena de partits.
  • El FC Barcelona va rematar un total de 17 cops (9 a porta). El conjunt basc, 10 (3 a porta).
  • Els blaugranes van donar moltes més passades que el seu rival: 561 a 431.
  • Cristian Tello va tornar a tenir minuts més d’un mes després. No jugava des del 16 de març.
  • Leo Messi ha sortit d’inici en els últims vint partits del Barça. Mascherano és el segon amb més titularitats consecutives (13).
  • Alves va convertir-se en el segon estranger amb més partits jugats a la història del Barça (293). Va superar Cocu (292). Messi segueix liderant la classificació (421).
  • La de l’Athletic Club va ser la primera convocatòria de Sergi Gómez amb el primer equip aquest curs. Finalment no va tenir minuts.