Debuta Deulofeu i marca Iniesta (2-0)

La selecció espanyola, amb set blaugranes a les seves files, ha superat Bolívia en un amistós a Sevilla Jordi Alba ha estat l’únic convocat per Del Bosque que no ha jugat

La selecció espanyola ha disputat aquest divendres el seu primer partit de preparació per al Mundial. Ha estat davant de Bolívia, a Sevilla, i ha tingut un alt protagonisme culer. Vuit jugadors del Barça hi han participat, entre ells un Gerard Deulofeu que debutava així amb l’absoluta. L’extrem ha disputat els últims 11 minuts.

Piqué, Xavi i Pedro han estat titulars en el combinat dirigit per Vicente del Bosque, mentre que Iniesta, Cesc i Busquets entrarien al segon temps. D’aquesta manera, Jordi Alba ha estat l’únic blaugrana sense minuts.

El partit s’ha decidit a la segona meitat. Fernando Torres ha estrenat el marcador de penal al minut 50 i Iniesta ha anotat el 2-0 definitiu amb un xut col·locat des de fora de l’àrea. Al final, Busquets es toparia amb el pal en un llançament llunyà molt potent.

D’altra banda, la resta de seleccions amb representants barcelonistes també continuen la seva preparació per al Mundial. En el cas de l’Argentina de Messi i Mascherano, aquest divendres ha realitzat una doble sessió a Buenos Aires.