fcb.portal.reset.password

Alves, en el moment de rebre el seu guardó. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Dani Alves, que ha estat escollit en el FIFA FIFPRO WORLD XI juntament amb Xavi, Iniesta i Messi, ha comentat que per a ell és un honor ser en aquest onze i ha dit que “és el quart any que estic a l’11 ideal, el 3r any consecutiu. Aquest cop és molt especial, perquè hi havia també el meu pare, que tenia moltes ganes de ser aquí”, ha comentat Alves, que ha dit que “estic segur que Messi tornarà i ell és feliç perquè fa el que més estima”.

El brasiler, a més, diu que ha trobat a faltar més jugadors del Barça: “Hi podria haver més jugadors del Barça, nosaltres estem representant-los a tots”, ha explicat Alves, que ha afegit que el triomf de Cristiano Ronaldo “és just, és la grandesa del futbol i avui és el seu dia”.

Zubizarreta: "Messi és molt competitiu"

El secretari tècnic del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha felicitat el guanyador, Cristiano Ronaldo, i ha comentat que veure quatre jugadors del Barça en l'onze ideal "és un honor", però que el més important "és veure'ls a l'Estadi". Zubizarreta, a més, ha afegit que aquest premi es basa en el treball realitzat" i ha assegurat que el fet de no guanyar la Pilota d'Or no afectarà Leo Messi: "Això no l’afectarà en res, igual que quan guanyava, que seguia sent igual d'humil. És molt competitiu”, ha dit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();