fcb.portal.reset.password
Dani Alves, a El Marcador, de Barça TV.

Dani Alves, a El Marcador, de Barça TV. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Després de la gran victòria contra el Màlaga, Dani Alves va passar pel programa ‘El Marcador’ de Barça TV per parlar de tot el que envolta l’actualitat culer. Ho feia feliç per haver preservat el liderat. Segons ell, “´és una Lliga que tindrà un regust molt especial per al que guanyi. Quan superes coses tan difícils té millor gust. Ara és cosa de tres”. I va sorprendre amb una afirmació: “Firmo jugar-nos ho tot a l’última jornada”. Seria contra l’Atlètic de Madrid.

Alves no va passar per alt cap tema i va tractar la dimissió del president Sandro Rosell. “Hem d’intentar no desestabilitzar-nos”, apuntava. I continuava: “L’estructura i la idea del projecte segueix sent la mateixa. Entre tots hem d’intentar continuar”. Al mateix temps, el brasiler assegurava que Neymar “està bé”, però es mostrava disgustat per tot el que ha succeït. Va ser rotund: “Haver d’ensenyar el contracte per explicar un fitxatge és una falta de respecte”.

Tornant a l’aspecte purament futbolístic, el lateral veia l’equip en u gran moment: “S’acosta el moment clau i el millor de la temporada, i és una bona noticia que la gent es vagi recuperant”. Afegia:  “El que ens permetrà arribar amb opcions és que tots estiguem compromesos i que intentem fer el millor quan toqui jugar”.

A nivell personal, Dani Alves es congratulava per haver deixat enrere els problemes físics que l’havien acompanyat en algun moment del curs. Manifestava: “Estic molt bé. Sense problemes, pretenia que l’any comencés amb una nova energia. Per no desentonar en aquest equip s’ha d’estar a un alt nivell i treballo dur cada dia”.

Tornar a dalt