fcb.portal.reset.password

Alves, Adriano i Neymar, camí cap a l'autocar / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

19.40 hores - L'onze del Barça: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Fàbregas, Neymar, Messi i Iniesta

19.15 hores - S'obren les portes del Camp Nou i els aficionats comencen a entrar a l'Estadi.

19.10 hores -
El Barça arriba al Camp Nou procedent de l'hotel de concentració.

18.20 hores -
Encara hi ha entrades disponibles per al partit d'aquesta nit al Camp Nou. Es poden comprar per internet o a les Taquilles del Club.

18.05 hores - Així rebrà el Camp Nou els seguidors de l'Atlètic de Madrid. Està prevista l'assistència de menys d'un miler d'aficionats matalassers.


17.00 hores -
Les declaracions dels presidents Bartomeu i Cerezo abans del dinar conjunt.16.00 hores -
Abans del dinar de directives, el president Josep Maria Bartomeu ha enviat un missatge a l'afició: "Demano als socis i aficionats que vinguin a donar suport a l'equip de forma massiva. Els necessitem. Juguem contra el líder de la Lliga i avui juguem la Champions".

14.00 hores –
Comença el dinar de directives a l’hotel Alma de Barcelona. Compta amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, dels vicepresidents Carles Vilarrubí, Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Manel Arroyo i del directiu Jordi Moix. Per part atlètica assisteixen el president Enrique Cerezo i el Conseller Delegat Miguel Ángel Gil Marín, entre d'altres.

13.30 hores – L’equip marxa de l’Estadi cap a l’hotel de concentració Princesa Sofía. Els jugadors dinaran, descansaran i al voltant de les 19 hores tornaran a pujar a l’autocar per anar al Camp Nou.

12.16 hores – A les 20.45 hores començarà al Camp Nou l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid. Aquí pots consultar la guia de canals de televisió i horaris del partit arreu del món.

11.45 hores – Comença l’entrenament del primer equip de futbol. Tata Martino ha convocat 22 futbolistes per al compromís europeu d’aquesta nit.

11.26 hores – Aquesta nit hi haurà 80.000 banderetes al Camp Nou. Ja s'estan repartint per les localitats de l'Estadi.

11.10 hores – L'autocar amb els jugadors del Barça arriba al Camp Nou. L’equip es va concentrar dilluns a la nit a l’hotel Princesa Sofía i aquest matí farà l’última sessió preparatòria a l’Estadi abans del partit de Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid.

10.30 hores – Reunió d’organització del partit que compte amb representants de la UEFA, el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid. 

10.00 hores – Els socis i aficionats que aquesta nit s’apropin a l’Estadi a veure en directe el Barça-Atlètic de Madrid trobaran a les seves localitats banderes per animar l’equip de Martino. S’han preparat 80.000 banderes.

Tornar a dalt