fcb.portal.reset.password

Messi i Silva a l'Etihad / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Al Regne Unit el duel entre el Barça i el Manchester City començarà a les 19.45 hores, els seguidors d’Amèrica el veuran a mitja tarda i, en canvi, els d’Àsia i Oceania hauran d’anar a dormir molt tard o aixecar-se molt d’hora per seguir la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

A continuació t’oferim una guia de canals i països per veure un dels grans partits de la temporada:

Brasil – 4.45 PM (Brasilia)
ESPN Brazil, ESPN Brazil (SKY), ESPN Latin America
FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt

Sud-amèrica – Buenos Aires 4.45 PM / Santiago de Xile 3:45 PM / Mèxic D.F. 1.45 PM
ESPN Latin America – Caracol Colombia, ESPN Latin America – Mega Chile, Fox Sports Latin America, Ratensa Nicaragua, Paravision Paraguay, Repretel Costa Rica, Meridiano TV
FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es

Xina – 3.45 AM (dijous al matí) (CST)
CCTV Sports China, QQ China, Sina.com, Elta TV Taiwan
FC Barcelona: Tencent Weibo i www.fcbarcelona.cn

França – 8.45 PM (CET)
beIN Sports France
FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Índia – 1.15 AM (dijous al matí) (IST)
TEN Sports LIVE

Indonèsia – 02.45 AM (dijous al matí) (WIB)
SCTV
FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Japó – 04.45 AM (dijous al matí) (JST)
Sky Perfect Japan
FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Rússia – 11.45 PM (MSK)
NTV Russia

Espanya – 08.45 PM (CET)
Canal+
FC Barcelona: @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

UAE – 11.45 PM (GST)
BeIN Sports
FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

USA – 2.45 PM (EST)
Fox Sports

Si tot i així, el partit no el fan al lloc en què vius, recorda que també es podrà escoltar la transmissió en català, castellà i anglès a través de Ràdio Barça o seguir el minut a minut a la pàgina web oficial i al Twitter.

Tornar a dalt