Cinc jugadors per set hat-tricks

Cinc jugadors per set hat-tricks

Tello s’afegeix a Messi, Pedro, Neymar Jr i Alexis com a trigolejadors aquest curs L’últim triplet a la Copa el va fer Messi contra el Betis el 12 de gener del 2011

Cristian Tello no oblidarà mai el 22 de gener del 2014. A camp del Llevant, en el partit corresponent a l’anada dels quarts de final de Copa, el jugador nascut a Sabadell va estrenar-se com a trigolejador amb el primer equip culer. De fet, els del Ciutat de València van ser els seus segon, tercer i quart gols aquest curs. Aquesta temporada només havia marcat contra el Celtic al Camp Nou.

Amb Tello, aquest curs ja són cinc els jugadors de la plantilla que han pogut marcar un hat-trick. Els repassem:

Leo Messi. Els dos primers hat-tricks del curs van córrer a càrrec d’un especialista, Leo Messi, que va endur-se la pilota a casa després del València-Barça de Lliga (2-3) i del Barça-Ajax de Champions (4-0). L’argentí acumula un total de 24 hat-tricks a la seva carrera, quatre dels quals van acabar amb pòquer de gols i un, amb repòquer.

Pedro Rodríguez. El canari va ser letal en dos desplaçaments a la Comunitat de Madrid: en va fer tres a Vallecas (0-4) i tres més a Getafe (2-5). En aquest segon cas, les seves tres dianes van suposar una remuntada exprés en un marge de vuit minuts.

Neymar Jr. El brasiler va fer el seu primer hat-trick com a blaugrana l’11 de desembre del 2013. Va ser a la Lliga de Campions, en un partit jugat al Camp Nou contra el Celtic de Glasgow (6-1). Va fer els tres gols als minuts 43, 46 i 56 de partit.

Alexis Sánchez. Després de sis doblets com a blaugrana, Alexis Sánchez va estrenar-se com a trigolejador amb la samarreta culer el 5 de gener del 2014. Dos gols d’oportunista i un més espectacular de falta van permetre al xilè fer del Barça-Elx un dia memorable.

Cristian Tello. El ‘20’ del Barça ha estat el cinquè que s’ha endut la pilota a casa aquest curs. És el primer blaugrana que signa un hat-trick a la Copa del Rei des del que va fer Leo Messi el 12 de gener del 2011. En aquell partit, corresponent també a l’anada dels quarts de final de la temporada 2010/11, l’argentí va fer tres dianes al Betis (5-0). Tello li ha agafat el relleu amb assistències seves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut